Europelit jatkuvat tänään – Näe VPS:n ratkaiseva ottelu suorana!

Jännittävä päivä jälleen, sillä europelien toiset osaottelut pelataan tänään. HJK, SJK ja VPS ratkaisevat tänään UEL:n jatkopaikat.

Helsingissä HJK kohtaa Connah’s Quay Nomads FC:n, ja klubi lähtee jahtaamaan voittoa ja jatkopaikkaa 0-1 tilanteesta. Klubin pitäisi klaarata kotona, ja jos mielii sarjassa pidemmälle ei samankaltaisia lipsumisia saisi enää tulla.

Seinjoella SJK kohtaa kotonaan KR Reykjavikin. Ensimmäinen ottelu päättyi 0-0, joten panokset ovat kovat. SJKlla on kaikki omissa käsissä, joten toivottavasti homma hoidetaan kotiin.

Kolmannessa ottelussa VPS kohtaa Olimpijan. Vaasan Palloseura otti Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa Joonas Vahteran osumalla upean 1–0-voiton slovenialaisesta Olimpija Ljubljanasta. Toinen osaottelu pelataan tänään torstaina klo 21.15. Unibet näyttää ottelun suorana verkkosivuillaan suomenkielisellä selostuksella yksinoikeudella Suomessa.

Pelit on aina parasta paikan päällä, mutta jos et sloveniaan ehdi, niin Unibet näyttää Olimpijan ja VPS:n ottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä yksinoikeudella Suomessa. Juhavaltteri Salminen selostaa torstaina kello 21.15 Suomen aikaa alkavan ottelun suomeksi.

Miten näet pelit:

  1. Kirjaudu sisään unibetin saitille tai unibetin appiin.
  2. Etsi haluamasi peli -> Eurooppa-liiga karsinta. -> VPS:n ottelu –> UnibetTV:n logo
  3. Klikkaa kohde auki ja ”aloita live-lähetys”
  4. a) Desktopilla video aukeaa suoraan ja kuvan laajentaminen Appleilla tapahtuu appleilla cmd+ -menetelmin tai muilla koneilla samalla tavalla tai siis mikä ikinä pc:llä olikaan cmd.tai
  1. b) mobiilissa lähetyksen saa koko ruudulle, joten apple tv:n tai chromecastin omistajat peilaavat näyttönsä ruudulle ja se on siinä.

HUOM! Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen Unibetin-sivuille. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Itse ottelulähetysten katsominen on kuitenkin maksutonta.

 

Pelit tänään:

HJK – Connah’s Quay Nomads FC
Telia 5G klo 19.00

SJK – KR Reykjavik
OmaSp Stadion klo 19:00

Olimpija Ljubljana – VPS
Unibet TV torstai klo 21.15
Selostaja Juhavaltteri Salminen