Ikuinen Ykkönen: Jakso 43: Haastattelussa Kalle Multanen: “Satanen menee pelissä tai...

Ikuisen Ykkösen haastattelussa on Ykkösen sarjatason legenda Kalle Multanen. Käydään läpi Multasen uraa ja puhutaan myös fiiliksistä tulevan kauden suhteen.

Ikuinen Ykkönen: Vuoden 2021 aloittelut

Tulimme takaisin! Tekniset ongelmat vaivasivat ekan jakson saattamista finaaliin, mutta päätettiin kuitenkin julkaista se eetteriin. KPV:stä käydyn puheen kohdalla kannattaa huomata, ettei...

Seurahymnien jäljillä: Banzai Banzai (KuPS)

Viikoittaisessa juttusarjassa nostamme aina yhden seuran ja sen tunnussävelen esille, kerromme sen taustat, ja miksi se koskettaa kyseisestä kannattajakuntaa.

Ikuinen Ykkönen: Kauden 2020 finaalijakso: Tähdistökentälliset ja muutamia “toimituksen valintoja”

Byyrin Ikuinen Ykkönen kiittää kuuntelijoitaan kaudesta 2020. Viimeisessä jaksossa puhutaan lyhyesti liigakarsinnoista, käydään läpi tähdistökentälliset ja jaetaan muutamia kunniamainintoja.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 40: KTP – TPS -ennakointia ja Juho Meriläinen...

Ikuisen Ykkösen vieraana on Juho Meriläinen. Jutellaan AC Oulun voitokkaasta kaudesta Ykkösessä ja tulevaisuudennäkymistä. Liigakarsinnan ennakkoa on tarjolla kohdasta 10:51 alkaen!

Ikuinen Ykkönen: Jakso 39: Asetelmat ratkaisevaan sunnuntaihin, sarjapaikka ratkesi Gnistanin hyväksi

Ikuinen Ykkönen perkaa läpi viimeisen täyden kierroksen käänteitä, asetelmat kärkikamppailun ratkaisevaan sunnuntaihin ja ajankohtaiset Ykkösen ympäriltä.

AC Oulu marssii kohti Veikkausliigaa ja uutta stadionia – haastattelussa Oulun...

AC Oulu on tekemässä paluuta Veikkausliigaan 10 vuoden tauon jälkeen. Seura on saanut tänä vuonna paljon näkyvyyttä mm. korona-aikana pelaajien työllistämisestä muihin...

Seurahymnien jäljillä: Hoo-Jii-Koo (HJK)

Viikoittaisessa juttusarjassa nostamme yhden seuran ja sen tunnussävelen esille, kerromme sen taustat, ja miksi se koskettaa kyseistä kannattajakuntaa. Kotimaisessa...

Ikuinen Ykkönen: Jakso 38: Loppuohjelma on selvä, Kajaani kaivoi itsensä vaikeaan...

Ikuinen Ykkönen käy läpi suunnitelmat kauden lopusta Ykkösessä ja pui jälleen Kajaanin ja Gnistanin välistä tilannetta. Myös lauantain täysi kierros on syynissä!

Ikuinen Ykkönen: Jakso 37: Ratkaisuottelu siirtyi, Kajaani piristyi

Ikuinen Ykkönen perkaa otteluohjelmaan tulleita muutoksia tuoreeltaan ja käy läpi miten Kajaani heräsi pelaamaan sarjapaikasta. Samalla käydään läpi kärkikolmikon viimeisimpiä otteita.