Ikuinen Ykkönen: Jakso 37: Ratkaisuottelu siirtyi, Kajaani piristyi

Ikuinen Ykkönen perkaa otteluohjelmaan tulleita muutoksia tuoreeltaan ja käy läpi miten Kajaani heräsi pelaamaan sarjapaikasta. Samalla käydään läpi kärkikolmikon viimeisimpiä otteita.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 36: Ajatuksia koronan vaikutuksista loppukauteen ja jatkuvasta Gnisu...

Torstain ja perjantain matsit ehdittiin pelata, mutta ota silti kuunneltaan jakso, jossa pohdinnat jatkuvista taisteluista Ykkösessä ja ennakointia lauantain matseihin.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 35: Kärkikamppailu kiihtyy ja korona uhkaa loppukautta

Ikuinen Ykkönen perkaa kärkikamppailun ajankohtaista tilannetta ja Miesten Ykkösen haasteita kiihtyvän koronatilanteen edessä.

Veikkausliigasta: kauden nuoret onnistujat

Albion Ademi (19.2.1999)  21-vuotias suomalais-albanialainen vasen laitahyökkääjä on säväyttänyt tällä kaudella upeilla maaleillaan. Ademi johtaa Veikkausliigan tehopörssiä tällä hetkellä....

Ikuinen Ykkönen: Jakso 33: Kuka voittaa kolmen kilvan?

Ykkönen on nyt lopullisesti kolmen kauppa, mutta kuka selviää siitä voittajana? Pysyykö kärkisijalta pudonnut Oulu taistossa mukana? Kärkitaistelun tilannetta ja muita Ykkösen...

Ikuinen Ykkönen: Jakso 31: Maalivahtispesiaali! Laitetaan Ykkösen maalivahdit järjestykseen ja puhutaan...

Ikuisen Ykkösen vieraaksi saapuu maalivahtivalmentaja Jarkko Friström, jonka kanssa ruoditaan Ykkösen maalivahtien keskinäistä paremmuutta ja käydään läpi joukkueiden maalivahtipeluutuksen logiikkaa.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 30: Kauden 2020 välitodistukset

Ikuinen Ykkönen jakaa kuluvan kauden välitodistukset joukkueille ja sementoi VPS:n ja KPV:n nousuhaaveiden ulkopuolelle.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 29: VPS:n jumi, MyPan avausvoitto, joutuuko Kajaani putoamistaistoon?

Ikuisen Ykkösen uusin jakso pureutuu otteluiden tapahtumiin, Mypan avausvoittoon, AC Kajaanin ja VPS:n uusimpiin haasteisiin sekä muotoaan muuttaneeseen kärkitaistoon.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 28: Oulun paluu voittokantaan, yskähtelevä EIF ja Kajaanin...

Ikuinen Ykkönen pureutuu Kajaanin vaikeaan jaksoon, tiukkenevaan putoamiskamppailuun, MyPan vaikeuksiin ja Oulun paluuseen voittokantaan.

Kulkuri vasten tahtoaan – Sasa Jovovicille on tarjottu pitkää sopimusta vain...

Suomen kentillä kolme sarjanousua ja kaksi putoamista kokenut serbi on edustanut ammattilaisurallaan peräti 19 seuraa. OPS, PS Kemi, EIF,...