Seurahymnien jäljillä: Banzai Banzai (KuPS)

Viikoittaisessa juttusarjassa nostamme aina yhden seuran ja sen tunnussävelen esille, kerromme sen taustat, ja miksi se koskettaa kyseisestä kannattajakuntaa.

Ikuinen Ykkönen: Kauden 2020 finaalijakso: Tähdistökentälliset ja muutamia “toimituksen valintoja”

Byyrin Ikuinen Ykkönen kiittää kuuntelijoitaan kaudesta 2020. Viimeisessä jaksossa puhutaan lyhyesti liigakarsinnoista, käydään läpi tähdistökentälliset ja jaetaan muutamia kunniamainintoja.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 40: KTP – TPS -ennakointia ja Juho Meriläinen...

Ikuisen Ykkösen vieraana on Juho Meriläinen. Jutellaan AC Oulun voitokkaasta kaudesta Ykkösessä ja tulevaisuudennäkymistä. Liigakarsinnan ennakkoa on tarjolla kohdasta 10:51 alkaen!

Ikuinen Ykkönen: Jakso 39: Asetelmat ratkaisevaan sunnuntaihin, sarjapaikka ratkesi Gnistanin hyväksi

Ikuinen Ykkönen perkaa läpi viimeisen täyden kierroksen käänteitä, asetelmat kärkikamppailun ratkaisevaan sunnuntaihin ja ajankohtaiset Ykkösen ympäriltä.

AC Oulu marssii kohti Veikkausliigaa ja uutta stadionia – haastattelussa Oulun...

AC Oulu on tekemässä paluuta Veikkausliigaan 10 vuoden tauon jälkeen. Seura on saanut tänä vuonna paljon näkyvyyttä mm. korona-aikana pelaajien työllistämisestä muihin...

Seurahymnien jäljillä: Hoo-Jii-Koo (HJK)

Viikoittaisessa juttusarjassa nostamme yhden seuran ja sen tunnussävelen esille, kerromme sen taustat, ja miksi se koskettaa kyseistä kannattajakuntaa. Kotimaisessa...

Ikuinen Ykkönen: Jakso 38: Loppuohjelma on selvä, Kajaani kaivoi itsensä vaikeaan...

Ikuinen Ykkönen käy läpi suunnitelmat kauden lopusta Ykkösessä ja pui jälleen Kajaanin ja Gnistanin välistä tilannetta. Myös lauantain täysi kierros on syynissä!

Ikuinen Ykkönen: Jakso 37: Ratkaisuottelu siirtyi, Kajaani piristyi

Ikuinen Ykkönen perkaa otteluohjelmaan tulleita muutoksia tuoreeltaan ja käy läpi miten Kajaani heräsi pelaamaan sarjapaikasta. Samalla käydään läpi kärkikolmikon viimeisimpiä otteita.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 36: Ajatuksia koronan vaikutuksista loppukauteen ja jatkuvasta Gnisu...

Torstain ja perjantain matsit ehdittiin pelata, mutta ota silti kuunneltaan jakso, jossa pohdinnat jatkuvista taisteluista Ykkösessä ja ennakointia lauantain matseihin.

Ikuinen Ykkönen: Jakso 35: Kärkikamppailu kiihtyy ja korona uhkaa loppukautta

Ikuinen Ykkönen perkaa kärkikamppailun ajankohtaista tilannetta ja Miesten Ykkösen haasteita kiihtyvän koronatilanteen edessä.