RoPS IK Myrania vahvempi Naisten Ykkösessä – katso kuvakooste Rovaniemen keskuskentältä

Rovaniemen Palloseura ja Alavetelin yleisömagneetti IK Myran iskivät lauantaina yhteen Rovaniemen keskuskentällä 103 katsojan edessä. Kotijoukkue oli lopulta selvästi vahvempi lukemin 3–0. Rovaniemen tunnelmiin pääset Arno Hämäläisen kuvien kautta.

RoPS – IK Myran 4.7.2020

Ensimmäisellä puoliajalla nähdään yksi maali. Tanja Nousiainen aloittaa maalinteon puolen tunnin kohdalla.
RoPS saa epäsuoran vapaapotkun hyvin läheltä IK Myranin maalia.
Naisten Liigassa viime kaudella kahdeksan maalia viimeistellyt Chelsy Swackhamer asettuu muuriin.
Pinja Spets viimeistelee ja ratkaisun makua alkaa olla ilmassa, kun 73 minuuttia on pelattu.
Lopullinen sinetti RoPS:n voitolle nähdään viisi minuuttia ennen täyttä aikaa IK Myranin omalla maalilla.

Voiton jälkeen RoPS on Naisten Ykkösessä kolmantena yhdeksän kerätyn pisteen turvin. IK Myranilla on puolestaan neljän pelatun ottelun jälkeen kasassa ainoastaan yksi piste. Sillä irtoaa tällä hetkellä kymmenes sija 12 joukkueen sarjassa.