Näin näet SJK:n ja HJK:n europelit tänään suorana!

HJK ja SJK aloittavat Eurooppa-liigan karsinnat alkaa tänään! Unibet näyttää ottelut Connah’s Quay Nomads FC – HJK sekä KR Reykjavik – SJK suorina lähetyksinä verkkosivuillaan yksinoikeudella Suomessa. SJK:n ottelun selostaa suomeksi Aaro Linnalaakso.

Miten näet pelit:

  1. Kirjaudu sisään unibetin saitille tai unibetin appiin.
  2. Etsi haluamasi peli -> Eurooppa-liiga karsinta. -> HJK:n tai SJK:n matsi – molempien vieressä UnibetTV:n logo
  3. Klikkaa kohde auki ja ”aloita live-lähetys”
  4. a) Desktopilla video aukeaa suoraan ja kuvan laajentaminen Appleilla tapahtuu appleilla cmd+ -menetelmin tai muilla koneilla samalla tavalla tai siis mikä ikinä pc:llä olikaan cmd.

tai

  1. b) mobiilissa lähetyksen saa koko ruudulle, joten apple tv:n tai chromecastin omistajat peilaavat näyttönsä ruudulle ja se on siinä.

HUOM! Lähetysten katsominen vaatii rekisteröitymisen Unibetin-sivuille. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Itse ottelulähetysten katsominen on kuitenkin maksutonta.

Vedonlyönnistä kiinnostuneille kerrottakoon, että Unibet tarjoaa myös 10€ riskittömän live-vedon kaikille asiakkailleen torstaina 29.6. klo 19:00 – 23:59. 

 

Otteluiden lähtökohdat

HJK:n vastustaja on walesilainen Connah’s Quay Nomads FC, joka elää luultavasti historiansa menestyksekkäintä jaksoa. Päättyneellä kaudella Nomads sijoittui Walesin Valioliigassa toiseksi.

HJK johtaa Veikkausliigaa 12 pisteen kaulalla, mutta walesilaisten aliarvioiminen olisi vakava virhe. Nomads debytoi eurokentillä viime kaudella ja onnistui yllättämään norjalaisen Stabaekin Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Vielä toisellakin kierroksella joukkue pystyi haastamaan serbialaisen Vojvodinan, mutta taipui yhteismaalein 1–3.

SJK:lla puolestaan on edessään matka Islantiin, mistä seinäjokisilla on huonoja muistoja. Kaksi vuotta sitten seuran ensimmäiset europelit päättyivät mahalaskuun, kun FH pudotti SJK:n yhteismaalein 2–0. Viime vuonna SJK kärsi Mestarien liigan toisella karsintakierroksella 2–4-tappion valkovenäläiselle BATE Borisoville.

Ennusmerkit eivät ole nytkään järin hulppeat, sillä SJK pelaa vaikeaa kautta, ja on sarjassa vasta seitsemäntenä. Maanantain voitto PS Kemistä saattoi tosin tuoda kaivattua itseluottamusta torstain otteluun. Toisaalta myöskään vastustaja KR Reykjavikin kausi ei ole mennyt toistaiseksi nappiin. Viime kauden Islannin liigakolmonen on sarjassa nyt vasta seitsemäntenä, joskin matkaa kolmossijalle on vain kolme pistettä.

Suomalaisten ja islantilaisten kohtaamiset ovat olleet viime vuosina tasaisia, joten SJK:lla on edessään vaikea ottelupari.

 

Ottelut tänään torstaina 29.6.2017:

Connah’s Quay Nomads FC – HJK
Unibet TV torstai klo 21.00

KR Reykjavik – SJK
Unibet TV torstai klo 22.15
Selostaja Aaro Linnalaakso