Katso suorana HJK:n ja VPS:n Europelit tänään!

Helsingin Jalkapalloklubi ja Vaasan Palloseura etenivät toiselle karsintakierrokselle jalkapallon Eurooppa-liigassa. Toisen kierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan tänään torstaina. Unibet näyttää verkkosivuillaan HJK:n ja VPS:n ottelut suorana lähetyksenä ainoana Suomessa. Ohjeet otteluiden katsomiseen tekstin lopussa. VPS:n pelin selostaa suomeksi Juhavaltteri Salminen ja HJK:n pelin Aaro Linnalaakso.

Toisella kierroksella VPS kohtaa suomalaisittain erittäin mielenkiintoisen joukkueen. Kööpenhaminan länsipuolella majaansa pitävää Bröndbyä edustavat puolustaja Paulus Arajuuri sekä hyökkääjä Teemu Pukki, joka ampui Tanskan liigassa viime kaudella 20 maalia.

Pelillisesti Bröndby on VPS:lle todella kova haaste. Keskimäärin noin 13 000 katsojaa kotiotteluihinsa vetävä joukkue kuuluu Tanskan suuriin ja on viime vuosina palannut sarjan kärkipäähän muutaman vaikean vuoden jälkeen.

HJK puolestaan kellisti odotetusti walesilaisen Connah’s Quay Nomadsin, vaikka kärsikin ensimmäisessä osaottelussa nolon 0–1-vierastappion. 3–0-voitto Helsingissä ei kuitenkaan jättänyt selittelyille sijaa.

Klubin toisen kierroksen vastustaja on Makedonian Tetovosta ponnistava Shkendija. Shkendija on sijoittunut kotimaansa liigassa neljän parhaan joukkoon neljänä keväänä peräkkäin. Viime kauden päätteeksi sijoitus oli toinen.

Shkendija eteni toiselle kierrokselle pieksemällä moldovalaisen Dacia Chisinaun yhteismaalein 7–0. Vuosi sitten joukkue ylsi aina pudotuspelikierrokselle, jossa se hävisi belgialaiselle Gentille. Sitä ennen Shkendija pudotti puolalaisen Cracovian, azerbaidzhanilaisen Neftchi Bakun ja tshekkiläisen Mlada Boleslavin, joten joukkue sai tililleen kohtalaisen kovia päänahkoja. Shkendija onkin kotiottelussaan pieni suosikki, vaikka Uefan liigarankingissa Makedonian pääsarja on muutaman pykälän Veikkausliigan alapuolella.

Miten näet pelit:

  1. Kirjaudu sisään unibetin saitille tai unibetin appiin.
  2. Etsi haluamasi peli -> Eurooppa-liiga karsinta. -> VPS:n ottelu –> UnibetTV:n logo
  3. Klikkaa kohde auki ja ”aloita live-lähetys”
  4. a) Desktopilla video aukeaa suoraan ja kuvan laajentaminen Appleilla tapahtuu appleilla cmd+ -menetelmin tai muilla koneilla samalla tavalla tai siis mikä ikinä pc:llä olikaan cmd.tai
  1. b) mobiilissa lähetyksen saa koko ruudulle, joten apple tv:n tai chromecastin omistajat peilaavat näyttönsä ruudulle ja se on siinä.

HUOM! Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen Unibetin-sivuille. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Itse ottelulähetysten katsominen on kuitenkin maksutonta.

Shkendija–HJK
Unibet TV torstai klo 19.00

Bröndby–VPS
Unibet TV torstai klo 19.30