Byyri seuraa MM-kisoja laajalla rintamalla

Seuraa Byyriä ja virittäydy jalkapallon 2018 MM-kisojen tunnelmaan. Byyri seuraa kisoja verkossa, kisakatsomoissa ja myös paikan päällä Venäjällä.

MM-sivu

Byyri on pohjustanut tulevia Venäjän MM-kisoja Kohti MM-kisoja -juttusarjalla. Sarjan kaikki osat ja myös tulevat MM-kisoihin liittyvät uutiset löydät kätevästi yhden sivun takaa. MM-kisat 2018 -sivu tulee saamaan ennen kisoja ja kisojen aikana lukuisia kirjoituksia kesän odotetuimmista arvokisakarkeloista, ja myös mahdollinen jälkipyykki pestään siellä.

Kisaterassit & Venäjä

Byyri isännöi kolmena eri iltana, Helsingissä sijaitsevan ravintola O’Learys Bakersin kanssa, kisakatsomoa. Ravintolassa on mahdollista seurata kisat alusta loppuun ja virittäytyä kisatunnelmaan hyvän tunnelman, ruoan ja juoman merkeissä.

Kick-off pe 15.6. Portugali – Espanja, lavalla Ruudolf & Karri Koira

Välieräilta ti 10.7. X – X

Välieräilta ke 11.7. X – X, lavalla Gettomasa

Ja jotta kisatunnelma välittyisi seuraajillemme toden teolla, suuntaa Byyri myös rakkaaseen itänaapuriimme kisaturisteina. Näillä näkymin juttua Venäjältä on tulossa niin video- kuin tekstimuodossakin, mutta aika näyttää, mihin Byyrin tekijöiden tiet vievät kisojen aikana.

Penkinlämmittäjät

Lämpimän vastaanoton Byyrin seuraajien keskuudessa saanut Penkinlämmittäjät-podcast ottaa niin ikään arvokisat tiukkaan syleilyynsä. Atte, Jussi ja Anssi ovat jo muutamassa jaksossa käsitelleet MM-historiaa ja kisapassin saaneita pelaajia, mutta tulevalla viikolla tiedossa on rautainen annos sitä itseään – ennakkopakettia kisoista vielä salassa pidettävän vieraan kanssa.

Kurkistus MM-kisavalintoihin: Argentiinalla ainekset katastrofiin

MM-historia on täynnä sekopäisiä hetkiä – ”Luis Suarezin hampaat on tehty puremista varten”

Penkinlämmittäjille voi laittaa läpi kisojen palautetta, ehdotuksia ja kaikkea maan ja taivaan väliltä osoitteeseen penkinlammittajat@byyri.com