Urheilumatkailu on nousussa – Byyri ja Björk & Boström Urheilumatkat yhteistyöhön

Kiinnostus kansainvälistä jalkapalloa ja varsinkin jalkapallomatkailua kohtaan on viime vuosina noussut humisten. Nykyään jalkapallon ystäviä riittää Björk & Boströmin järjestämille matkoille Euroopan huippusarjoihin joka viikonloppu.

”Nykyään kuluttajat ovat valmiita myös maksamaan elämyksellisistä valmismatkoista. Usein myös ottelulippujen, matkojen ja majoitusten järjestäminen on työlästä, ja siksi varmasti myös valmismatkojen kysyntä on kasvanut. Byyrin positiivinen ja mutkaton kerronta kerää kaikki jalkapallokannattajat yhdeksi isoksi yhteisöksi, joten yhteistyö on todella luonnollista” kertoo Björk & Boström Urheilumatkojen myyntipäällikkö Otto Lyly.

Jalkapallomedia Byyri käsittelee kotimaista ja ulkomaista jalkapalloilua kannattajan näkökulmasta aktiivisesti ja innovatiivisesti. Byyrin matkakertomukset ja matkavinkit ovat olleet aina Byyrin suosituimpia aiheita.

”Meillä on suuri into kokeilla omia ryhmämatkoja Byyrin seuraajien kanssa. Kun Byyri on mukana, niin kaikkiin reissuihin tulee varmasti pieni oma twisti, ja matkat suuntaavat myös varmasti valtavirrasta poikkeaviin otteluihin. Ensimmäinen matka järjestetään Norwichiin, jossa Huuhkajien ykköspyssy Teemu Pukki pelaa huippukautta” toteavat Byyrin Nicolas Prieto ja Jukka Illikainen.

Lisätiedot:

Björk & Boström Urheilumatkat

Otto Lyly, myyntipäällikkö

otto.lyly@bjork-bostrom.fi

+358 50 598 1075

Björk & Boström

 

Byyri

Nicolas Prieto

nicolas@byyri.com

+358 40 703 5758

 

Björk & Boström Urheilumatkat on järjestänyt elämyksellisiä urheilumatkoja vuodesta 1981.  Vuonna 2018 Björk & Boström Finlandin liiketoiminta siirtyi yrityskaupan myötä osaksi matkatoimisto Kon-Tiki Toursia. Byyri on Suomen suurin jalkapallon kannattajamedia, ja sen kannattajalähtöinen  konsepti on tehnyt siitä yhden seuratuimmista jalkapallomedioista Suomessa.