Kenttämestarit on uusi Veikkausliigaan keskittyvä videopodcast

Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.


Kenttämestarit on Veikkauksen uusi viikottainen videopodcast, joka keskittyy Veikkausliigaan. Ohjelmassa pureudutaan Veikkausliigan ilmiöihin sekä ajankohtaisuuksiin pelaajien, valmentajien ja muiden jalkapallon merkkihenkilöiden kautta.

Veikkausliigan suosion kasvu on näkynyt, myös sisällön kysynnän kasvussa. Kotimaisella urheilulla on erityinen asema Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa ja Kenttämestarit videopodcast tarjoaa uuden, viihteellisemmän näkökulman kotimaiseen jalkapalloon ja sen ilmiöihin.

”Hienoa päästä tekemään yhteistyötä Byyrin kanssa! Kenttämestarit-videopodcast on todella mielenkiintoinen lisä Veikkauksen sisällöntuotantoon ja tuo esille Veikkausliigan ilmiöitä, pelaajia ja valmentajia uudella tavalla”, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Tapio Imporanta. 

Itse ohjelma tullaan esittämään Veikkausuutisissa sekä Veikkauksen YouTube-kanavassa, ja normaalissa pelirytmissä ohjelma julkaistaan aina alkuviikosta. Ohjelman tuotannosta vastaa kannattajamedia Byyri.

”Yhteistyö Veikkauksen kanssa on Byyrille iso asia. Kiinnostavinta tässä mahdollisuudessa on Byyrin perinteisestä toimintamallista poiketen, että tässä ohjelmassa keskitytään nimenomaan pelaajiin ja tarjoamaan katsojille kurkistus verhon taakse”, toteaa Byyrin toinen perustaja ja ohjelman arkkitehti Nicolas Prieto.

”Avainasemassa ovat tietenkin meidän välittömät juontajat, mutta toivon pelaajilta myös hyvää heittäytymistä ja rohkeutta olla avaamassa näkemyksiään ja itseään entistä syvemmin”, Prieto lisää.

Ohjelmassa on neljä juontajaa, jotka vuorottelevat ohjelman vetovastuussa. Yksi juontajista on pitkän linjan urheilutoimittaja ja byyriläinen Jaakko Tiira. Jaakko kirjoittaa tällä hetkellä vapaana toimittajana lukuisiin urheilulehtiin ja on tullut Byyrissä parhaiten tunnetuksi Byyrin Valjuraati-podcastistä. Muita juontajia ovat Byyristä tutut hahmot Juhani Jahnukainen, Miro Lipsanen sekä Miika Juvonen

Ensimmäinen jakso on nyt ulkona ja löytyy YouTubesta. Lisäksi voit lukea asiasta myös Veikkausvetojen sivuilta lisää painamalla tästä.