Byyri LaLigan viralliseksi mediayhteistyökumppaniksi Suomessa

Jalkapallon kannattajakanava Byyri ja Espanjan jalkapallon pääsarja LaLiga ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Yhteistyön tavoitteena on lähentää LaLigaa ja suomalaisia jalkapallokannattajia.

Byyri tulee esittämään LaLigan tekemiä eksklusiivisia sisältöjä Suomessa sekä nostaa LaLigaa omissa kanavissaan. Byyri julkaisee esimerkiksi LaLigan tuottamia mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia sisältöjä: pelaajahaastatteluja, peliennakoita sekä LaLigan omia sarjakonsepteja kuten ’LaLigan Tulevat Supertähdet’ ja ’LaLigan Legendat’. 

“Osa strategiaamme on saada vahvempaa näkyvyyttä LaLigalle kaikissa Pohjoismaissa tuomalla se kannattajien arkeen. Yhteisymmärrys Byyrin kanssa löytyi nopeasti ja päätös solmia kumppanuus oli helppo”, sanoo Gorka Herrero, LaLigan edustaja Pohjoismaissa.

”Meille on tärkeää päästä tarjoamaan kannattajille LaLigan eksklusiivista sisältöä ilmaiseksi”, Byyrin Nicolas Prieto toteaa.

”LaLiga on maailman isoimpia jalkapallosarjoja, joten sopimus on hyvä osoitus Byyrin pyyteettömästä ja johdonmukaisesta työstä jalkapallon ja jalkapallokulttuurin eteen niin Suomessa kuin ulkomaillakin”, Byyrin Jukka Illikainen jatkaa.