Byyri ja HIFK FanTV yhteistyöhön

Tulevalla kaudella entistä enemmän Ykköstä seuraava Byyri aloittaa yhteistyön HIFK FanTV:n kanssa.

Suomen kaunein seura vetää puoleensa! Tsiigaa täältä matsitunnelmat, fanihaastattelut ja HIFK Fotbollin edesottamukset Ykkösessä. Matkaoppainanne toimii Antti ja Joonas.

Näin kuuluu Antin ja Joonaksen vuosi sitten perustaman HIFK FanTV:n esittely. YouTube-kanava seuraa HIFK:ta kannattajanäkökulmasta, ja alkavalla kaudella se tulee tekemään sisältöä myös Byyrille.

Uutuutena formaattiin tulevat Byyristä tutut kannattajahaastattelut sekä koti- että vieraskannattajilta. Sisältö laajenee HIFK-rajojen ulkopuolelle, mutta tekijöiden suosikkiseura on ollut ja tulee aina olemaan HIFK.

”HIFK nousee takaisin liigaan”

Antti ja Joonas ovat käyneet Byyrin studiolla ennakoimassa ensi viikonloppuna alkavaa Ykkösen kautta. Luotto omiin on kova, eikä mikään muu kuin nousu kelpaa. Sarja ei ole läpihuutojuttu, mutta Antin mukaan HIFK:lle sarjanousuun riittää oman tason ylläpitäminen. Samoilla linjoilla oli myös joukkueen päävalmentaja Teemu Kankkunen käydessään Byyrin haastattelussa muutama kuukausi sitten.

Kestääkö HIFK sille asetetut paineet? Nouseeko AC Oulu miltei kymmenen vuoden tauon jälkeen liigakartalle? Mitä sanottavaa tähän kaikkeen on sarjan suurimmalla budjetilla operoivalla KPV:llä?

Seuraa Antin ja Joonaksen matkaa Byyrin kanavista, niin pysyt perillä kutkuttavasta Ykkösen kaudesta!