Byyri ja Carlsberg yhteistyöhön

Suomen suurin jalkapalloon keskittyvä kannattajakanava Byyri ja Carlsberg, yksi maailman tunnetuimmista olutmerkeistä ja pitkäaikainen jalkapallon yhteistyökumppani, aloittavat yhteistyön.

Byyri toimii Carlsbergille väylänä tavoittaa Suomen jalkapallokannattajat sekä luo Carlsbergin viestintään autenttista ja rosoista kerrontaa.

”Halumme on rakentaa pitkäaikainen kumppanuus, joka edesauttaa Carlsbergin strategiaa olla mukana kannattajien arjessa. Haluamme olla mukana fanien sosiaalisessa elämässä ja osaltamme vahvistamassa kotimaista jalkapallokulttuuria. Olemme siellä, missä ihmiset ovat yhdessä elämysten parissa”, kertoo Carlsbergin Brand Manager Anni Lehtinen.

Carlsberg on ollut mukana jalkapallon arvokisoissa niin EM- kuin MM-areenoilla vuodesta 1988. Yhteistyö Liverpool-joukkueen kanssa täytti viime vuonna jo 25 vuotta, ja tämän kunniaksi Carlsberg valmisti erityisen Carlsberg FC Liverpool -oluen. Suomessa Carlsberg sponsoroi HJK:ta.

Byyri käsittelee kotimaista ja ulkomaista jalkapalloilua kannattajan näkökulmasta aktiivisesti ja innovatiivisesti.

”Uusi kannattajalähtöinen konsepti on ottanut paikkansa Suomen jalkapallomediassa. Jalkapallomarkkinoinnissa vahvasti mukana oleva Carlsberg on luonteva yhteistyökumppani Byyrille”, sanovat Byyrin Nicolas Prieto ja Jukka Illikainen.

Yhteistyö näkyy Byyrin sosiaalisen median kanavissa sekä Byyrin verkkosivuilla vuoden 2018 aikana.

Lisätiedot:
Sinebrychoff
Timo Mikkola
viestintäpäällikkö
+358 40 830 7176
timo.mikkola@sff.fi

Byyri
Nicolas Prieto
nicolas@byyri.com
+358 40 703 5758

Byyrin mediakanavat:

www.byyri.com
www.facebook.com/byyri
www.youtube.com/byyri
www.instagram.com/byyri
www.twitter.com/byyri
www.byyri.com/podcastit