Byyri ja Bridgestone etsivät Suomen luovinta joukkuetta

Suomen suurin jalkapalloon keskittyvä kannattajakanava Byyri ja maailman suurin rengasvalmistaja Bridgestone tarjoavat ”ammattilaissopimusta” luovimmalle jalkapallon alasarja- tai juniorijoukkueelle.

Ajatus on kuvata video omasta joukkueesta, joka menee yleisöäänestykseen. Eniten ääniä saaneen videon kuvannut joukkue palkitaan ”ammattilaissopimuksella”. Sopimus sisältää kustomoidut peliasut ja 1000 euron sponsorirahan ensi kaudelle. Videoita voi lähettää jo nyt, ja äänestys parhaasta videosta järjestetään 10.–16.9. välisenä aikana.

Kisa on tarkoitettu kaikille: junioreille, harrastajille tai ammattilaisille!

”Alasarjoissa ja junioreiden peleissä on vahvasti tunne mukana, ja asioita tehdään rakkaudesta lajiin. Bridgestone haluaa olla mukana jalkapalloharrastajien arjessa sekä nostaa hetkeksi harrastajien tekeminen parrasvaloihin”, kertoo Bridgestonen myyntipäällikkö Jussi Huhta.

Byyri käsittelee kotimaista ja ulkomaista jalkapalloilua kannattajan näkökulmasta aktiivisesti ja innovatiivisesti. ”Meille tärkeää on nostaa jalkapallon asemaa kauttaaltaan ja tämän kaltainen kampanja on hauska tapa saada joukkueet liikkeelle. Toivottavasti mahdollisimman moni joukkue olisi valmis heittäytymään mukaan”, toteavat Byyrin Nicolas Prieto ja Jukka Illikainen.

Lisätiedot: www.byyri.com/bridgestone