Matsikuvia Tammelan toukokuulta

Vahvassa vireessä oleva Ilves isännöi Veikkausliigan perjantain kierroksella kärkikamppailussa KuPSia. Viimeiset kolmekymmentä minuuttia isäntien ainokaisen viimeistelleen Jorginhon ottelun toisen keltaisen kortin myötä vajaalla pelannut kotijoukkue taipui tasaisessa kamppailussa kuopiolaisille lukemin 1–2. Vieraiden voittomaalista vastasi lisäajalla kamppailun loppuhetkillä vaihdosta tullut Saku Savolainen.

Ilves-KuPS | Kansallinen Liiga

Ilves emännöi Kansallisen Liigan lauantain kierroksen kärkikamppailussa Kuopion Palloseuraa. Ottelu oli Mieli pelissä -kampanjaottelu, jossa kerättiin varoja mielenterveystyölle. Tasainen kamppailun ensimmäiset kaksi osumaa ei riittänyt Ilvekselle voittoon, sillä KuPS nousi kahden maalin takaa voittoon lukemin 2–3. Ottelua seurasi 1 218 katsojaa. Ottelun loppuhetkillä kotijoukkueen Lotta Lähteenmäki loukkantui ikävän näköisesti, eikä hän pystynyt jatkamaan ottelua. Päätösvihellyksen jälkeen kotijoukkue jakoi nimikirjoituksia ja yhteiskuvia otteluun kutsutuille junioripelaajille.

Ilves/2-SexyPöxyt | Kakkonen

Ilveksen kakkosjoukkue isännöi sunnuntain Kakkosen B-lohkon kierroksella SexyPöxyjä. Ilves johti ottelua reilun tunnin, mutta ottelu päättyi lopulta vieraiden voittoon lukemin 3–4. Vieraat joutuivat vaihtamaan maalivahtia toiselle puoliajalle loukkaantumisen vuoksi. Vierailta sankariksi nousivat Sebastian Nuorela ja Kevin Larsson kahdella maalillaan. Isäntien Oskari Paavola vietti ottelussa myös kahden maalin iltapuhdetta.

Ilves/2-P-Iirot | Kakkonen

Ilveksen kakkosjoukkue isännöi Kakkosen B-lohkon kierroksella Pallo-Iiroja. Läpi ottelun vahvasti pelannut kotijoukkue yllätti lohkon kärkijoukoissa olevan raumalaisjoukkueen napaten kauden toisella kotivoitollaan pisteet lukemin 4–1. Ottelua seurasi 173 katsojaa.