PENKINLÄMMITTÄJÄT

”Kuin keskustelisimme jalkapallosta tuopin ääressä.”

 Penkinlämmittäjät-podcastissa pureudutaan futismaailman ajankohtaisiin ilmiöihin ja uutisiin. Aten, Jussin ja Anssin käsittelyssä on niin kansalliset kuin myös kansainväliset liigat. Kolmen nuoren toimittajan vireää podcastia on julkaistu jo vuodesta 2015 lähtien.
Penkinlämmittäjiä tehdään rakkaudesta lajiin, ja te – hyvät kuulijat – olette tärkeässä asemassa kehittämässä podcastia palautteellanne.
Tervetuloa Penkinlämmittäjien kyytiin!

Östersundin tuhkimotarina Eurooppaan

Östersundin tuhkimotarina Eurooppaan
Penkinlämmittäjät

 
 
00:00 / 00:44:49
 
1X
 

Eurooppa-liigan jatkopelit alkavat torstaina, ja silloin ruotsalainen Östersunds FK isännöi Arsenalia. Toissa kaudeksi Allsvenskaniin nousseen tarina on ollut sensaatiomainen. Ruotsi-futiksen hyvin tunteva Mikko Seppälä ruotii kanssamme, miten seura rakensi taipaleensa kolmosdivarista Eurooppaan 7 vuodessa.

Avaa Podcasti

Byyrin Penkinlämmittäjät – Mestarien liigan neljännesvälierät

Byyrin Penkinlämmittäjät – Mestarien liigan neljännesvälierät
Penkinlämmittäjät

 
 
00:00 / 01:09:25
 
1X
 

Uusi Penkinlämmittäjät on täällä! Byyrin kanssa hynttyyt yhteen lyönyt Penkinlämmittäjät-podcasti palaa tauoltaan hehkeämpänä kuin koskaan. Byyrin Penkinlämmittäjien avausjakso käsittelee maanosan suurinta ja kauneinta seurajoukkueturnausta, Mestarien liigaa. Tsämppärissä käynnistyy 13. helmikuuta neljännesvälierät ja vakiotiimin kanssa ottelupareja on ruotimassa Viasatin ja ViaPlayn selostaja Ville Kuusinen. Luvassa revohkan

Avaa Podcasti
Byyri.com