KAIKKI BYyRIN UUTISET

PEC Zwolle ennen ja nyt

Thomas Lam muun Zwollen miehistön kanssa kääri hihat ja otti arvokkaan vierasvoiton Groningenista maajoukkuetauon alla. Suunta on nyt oikea, mutta paljon on töitä edessä.

LUE LISÄÄ

Jensenillä ja Väyrysellä hienot puitteet Kerkradessa

Maaottelutaon aikana ehdin Saksassa pelattavien otteluiden lisäksi käydä myös naapurimaassa. Alankomaiden ykkösliiga, Eredivisie, oli tauolla, joten tarkastelussa oli pykälää alempi sarjataso, Eerste Divisie. Valintaani helpotti se, että Roda JC on uusi ”suomalaisseura” tulppaanimaassa.

LUE LISÄÄ

Mersey-joen rannalta: Ei tekosyitä

Yeah, but next season is ours. Kuulostaako tutulta? Näitä sanoja on viimeisen kymmenen vuoden aikana kuultu Mersey-joen rannalta, Liverpoolin teollisuuskaupungista kotoisin olevan jalkapallojoukkueen faneilta turhauttavan usein.

LUE LISÄÄ

Rot-Weiss Essen vetää tuhansia katsojia Saksan nelostasolla

Kirjoittaja on Fussball-Ranskalaiset -blogia ylläpitävä Keski-Euroopassa asuva savolainen, jota kiehtoo futiskulttuuri. Keskiviikkoilta ja maaottelutauko – mahdollisuus seurata harjoitus-, alasarja- ja paikallisia cup-pelejä. Kaikesta tarjonnasta valitsin Essenin ja paikallisen seuran, Rot-Weiss Essenin.

LUE LISÄÄ

STPS – oopperaa ja keltaista balettia

Savonlinna tulee olemaan ensi syksystä lähtien haastavassa tilanteessa, mutta STPS tekee päättäväisesti työtä suomalaisen jalkapallon eteen. Olavinlinnan vartioinnissa sitkeä yhteishenki ja laadukas toiminta turvaavat kulttuurikaupungin ykkösseuran tulevaisuuden.

LUE LISÄÄ

Mestarien liiga alkaa taas!

Mestarien liiga on varma syksyn merkki. Suomalaisjoukkuetta ei valitettavasti tälläkään kaudella nähdä mukana maailman kovimmassa seurajoukkueturnauksessa, mutta jännitettävää riittää silti.

LUE LISÄÄ

Otteluennakko: Suomi – Unkari

Suomi kohtaa veljeskansamme Unkarin Tampereen hämärtyvässä illassa Ratinan stadionin keinovalojen loisteessa lauantai-iltana 8.9. Poissa ovat Unkarin takavuosien suuruudenpäivät, kuten myös verkkareistaan tunnettu maalivahti Gábor Király. Huuhkajilla on kuitenkin edessään täysi urakka, mikäli se mielii aloittaa Nations League -taipaleensa voittoisasti.

LUE LISÄÄ
Byyri.com