JALKAPALLOKULTTUURIA UUTISET

Jyväskyläläinen Markus ’’MakezCR’’ Moilanen tienaa pelaamalla elantonsa – ja valmistautuu kohtaamaan Suomen paidassa maailman huiput

Jyväskylässä syntyneen ja koko ikänsä asuneen Markus Moilasen elämään jalkapallo on kuulunut aina. Moilanen pelasi Jyväskylän Nousussa ja JJK:ssa jalkapalloa 14-vuotiaaksi asti, mutta viime vuosina MakezCR:n aika on kulunut FIFA-pelisarjan parissa. Oikealla nurmella vietetyistä vuosista on ollut hyötyä myös virtuaaliviheriöllä.

LUE LISÄÄ

Allsvenskan 2019 – kausiennakko

Kauden alku ei olisi mitään ilman perinteistä kausiennakkoa, jonka Byyri julkaisee nyt toisena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna ennakossa on joukkue-esittelyjen lisäksi paljon kattavia ja sarjaa taustoittavia juttuja – var så goda!

LUE LISÄÄ

Veikkausliiga 2019: Pelaajaesittelyt

Uusi Veikkausliigakausi on aivan oven takana ja on aika tutustua sarjan pelaajiin. Mukana esittelyissä on joukkueiden vakiokalustoa, siirtoikkunassa tulleita vahvistuksia, mutta myös junioreita, joiden nimi liigan seuraajien kannattaa painaa mieleen.

LUE LISÄÄ

Viihdepääty: Unelmien teatterin tarina vie mukanaan

Kannet pysyivät pitkään kiinni ehkä sen takia, että en pidä itseäni millään tavalla Manchester Unitedin kannattajana. Kun vihdoin kirjan sain auki, tuli se luetuksi muutamassa päivässä. Old Traffordin, myös Unelmien teatterina tunnetun Manchester Unitedin kotipyhätön tarina nappasi otteen lukijasta ja vei mukanaan.

LUE LISÄÄ
Byyri.com